Tuoksut ovat aina tuoneet ihmisille mielihyvää. Luonnonmukaisen kosmetiikan tuoksut ovat usein hedelmäisiä, kesäisiä ja kukkaisia pohjautuen eteerisiin öljyihin. Tutustutaanpa nyt ihaniin luonnonkosmetiikan tuoksuihin, jotka virkistävät, rauhoittavat ja toisinaan suorastaan voimaannuttavat niiden käyttäjää.

Hanki tuoksut Turusta

  • Biodelly Turku

tarjoaa upean valikoiman erilaisia tuoksuja. Useimpien käyttäjien suosikki on Acorelle Summer mist -vartalotuoksu, joka suorastaan pehmentää ja raikastaa ihon ja on erinomainen valinta itselle tai vaikkapa lahjaksi, niin kuin kaikki muutkin liikkeessä olevat tuoksut. Kyseinen ihana hajuvesi sopii käytettäväksi myös auringossa, mutta se ei luonnollisesti sisällä kuitenkaan minkäänlaista aurinkosuojaa.

Acorelle Vanilla blossom EdP Roll-on -parfyymi on mitä ihanin tuoksu, jota on suorastaan pakko kokeilla edes kerran tai vaikkapa kaksi kertaa elämässään. Monet ovat löytäneet kyseisestä tuotteesta mielituoksunsa ja ottaneet sen vakituiseen käyttöön. Parfyymin alkuperäistuoksu on Mimosa, sydäntuoksuna toimii Perun balsami ja pohjatuoksuina ihastuttavat vanilja ja patsuli.

Eräs suloisista suloisin tuoksu on Avril Eau de Toilette Infinie Tendresse – lempeän kukkainen 100-prosenttisen luonnollinen hajuvesi. Latvatuoksuina ovat appelsiini, pomeranssi, paahdettu manteli ja bergamotti. Sydäntuoksuina ovat ainutlaatuinen orapihlaja, hedelmäinen appelsiininkukka, lämpöinen mausteneilikka ja pirteä ylang ylang -tuoksu. Tärkeä juurituoksu tuo mukanaan malvan, vaniljan, tonkapavun ja piperonaalin ihastuttavat aromit. Biodelly Turku tarjoaa lumoavan hajuvesi- ja parfyymivalikoiman sekä ”täällä meil Turuus” että myös verkossa.

  • Ruohonjuuri Turku

esittelee valikoimassaan todella miellyttävän tuoksuisia, lumoavia hajuvesiä käytettäväksi sekä työssä, juhlatilaisuuksissa että kaikissa vapaa-ajan mukavissa toiminnoissa. Eau de Parfum -hajuvesi nimeltään Summer luo miellyttävää kesäistä tunnelmaa ympärilleen. Käyttäjä voi suorastaan aistia kesän: meren kohinan, lintujen laulun, auringon lämmön ja kukkien tuoksun. Mikä parasta, tuoksu pysyy iholla pitkään ja sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina. Latvatuoksuna kyseisessä tiotteessa on bergamotti / sitruuna. Ihastuttavina sydäntuoksuina orvokki, ruusu ja kistuksen kukka. Hienon parfyymin juurituoksuina ovat vanilja, patsuli, setripuu ja santelipuu.

Toinen todellinen tuoksujen kuningatar on Eau de Parfum Darling, 50 ml. Hienostunut Darling -tuoksu on kukkainen, vaniljainen, ruusuinen ja mausteinen. Parfyymin latvatuoksuna on mustaviinimarja, bergamotti ja sitrus. Sydäntuoksuina ruusu, jasmiini ja orvokki. Juurituoksuina santelipuu, vanilja ja ruusupuu taikovat ympärilleen ainutlaatuista tuoksua.