Ihanat luonnonmukaiset parfyymit kuuluvat jokaisen vastuullisen kuluttajan säännölliseen kauneudenhoitoon. Luonnonmukaiset tuoksut ovat paitsi aidon ja globaalista ilmaston tilasta huolestuneen henkilön valinta, myös ykköstuote kaikille herkkäihoisille. Luonnonmukaisten hajuvesien tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, jotka vaikuttavat positiivisesti käyttäjänsä mieleen ja siihen ympäristöön, jossa hän päivittäin toimii. Ihanien, luonnonmukaisten tuoksujen käyttäminen on todella hyvä ympäristöteko.

Vegaaniset parfyymit

Vegaaniset tuoksut ihastuttavat kaikkialla maailmassa. Tarkkaan testatut eläinkokeettomat deodorantit ja parfyymit ovat saaneet runsaasti ystäviä ympäri maailman. Ainutlaatuisen ihastuttavan tuoksun lisäksi myös tuotteiden pakkaus on yleensä kierrätettävästä materiaalista valmistettu. Tutustutaanpa seuraavaksi tuotteisiin lähemmin.

 • Abel

Abel Vita Odor -tuoksut valmistetaan aidoista 100 % luonnonmukaisista raaka-aineista. Vita Odor tarkoittaa eläviä tuoksuja, ja kokoelmaan kuuluu Abel-yhtiön mestariparfymöörinä työskentelevän Isaac Sinclairin kehittelemät upeat vegaaniset parfyymit.

 • Acorelle

on ensimmäisiä Suomen markkinoille tulleita parfyymituotteita. Acorelle-tuotesarjaan kuuluvat ihastuttavat vartalosuihkeet, parfyymit ja kevyttuoksut. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja täysin vegaanisia.

 • Anni Roth

on todella suosittu vegaaninen ja kotimainen parfyymiöljy-sarja.

 • The Body Shop

Kukapa ei olisi kuullut The Body Shopin ihastuttavista tuotteista? Kysymyksessä on pitkään palvellut kansainvälinen luonnonmukaisen kosmetiikka-alan yritys, jonka on perustanut Anita Roddick.

 • Avril

tarjoaa luonnonmukaisia, hedelmäisen raikkaita hajuvesiä, jotka ovat Ecocert- ja Peta-sertifikoituja.

 • Farfalla

on tunnettu saksalainen luonnonmukainen ihonhoitosarja, jonka valikoimassa on myös ihastuttavia vegaanisia parfyymeja. Yrityksellä on NaTrue-sertifikaatti.

 • Flow Cosmetics

Suomalainen Flow Cosmetics valmistaa hienostuneita parfyymiöljyjä, jotka päkataan käytännöllisiin rollette-pakkauksiin. Parfyymiöljyä levitetään aina kehon pulssipisteisiin, kuten kaulalle, korvien juureen, ranteisiin ja kaulakuoppaan.

 • Unique

Unique-sarjaan kuuluvat Ecocert-hajuvedet ovat monien käyttäjien mielestä ”maailman parhaimpia hajuvesiä”. Kannattaa siis tutustua, tuotteet ovat eläinkokeettomia, vegaanisia ja niillä on Leaping Bunny -sertifikaatti.

 • Honoré des Prés

Honoré des Prés -vegaaniset parfyymit ovat maailmalla todella tunnettuja, eli Ranskassa todella osataan luoda ainutlaatuisia tuoksuja. Kyseiset tuoksut kuuluvat ehdottomasti luonnonmukaisen kosmetiikan parhaimmistoon.

 • Less is More

Less is More -tuoksut ovat aitoja Cologne-tyyppisiä unisex-tuoksuja. Tuoksut ovat 100-prosenttisen vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Ja aivan viimeisenä tulee todella suosittu, monien luonnonmukaisten hajuvesien ystävien suosikkimerkki:

 • Lush

Ainutlaatuiset Lush-parfyymit ja kiinteät parfyymit ovat täysin vegaanisia.