Turusta löytyy luonnonkosmetiikan erikoismyymälöitä, verkkokauppoja ja luonnonkosmetiikkaan perehtyneitä kauneushoitoloita. Vegaanikosmetiikkaa tuoksuineen on myös runsaasti tarjolla. Luonnonmukainen kosmetiikka on viime vuosina kasvattanut runsaasti suosiotaan ja siihen on järkevää jopa hullaantua, joten miksi sinäkin et ryhtyisi luonnonmukaisen kosmetiikan käyttäjäksi?

Luonnonmukaisen kosmetiikan suosio on jatkuvasti vahvassa nousussa, joka johtunee kyseisen kosmetiikan puhtaudesta ja siitä, että mitään tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Terveyskauppa Ruohonjuuren, Luonnonkosmetiikan erikoisliike ja verkkokauppa Biodellyn, Greenlips Turku -myymälän ja Soul Sisters Beauty Shop -myymälän lisäksi perehdymme tällä kertaa Sokos Turku, Wiklundin tarjontaan.

  • Sokos Turku Wiklund

tarjoaa ihonhoito- ja meikkituotteita, hiustenhoitotuotteita, miesten luonnonkosmetiikkaa ja ihania luonnonmukaisia tuoksuja. Sokokselta löytyy muun muassa ihana ruusuntuoksuinen Weleda Villiruusu -tehohoito 7×0,8ml. Pehmentävä, virkistävä ja aidon ruusuntuoksuinen hoitokuuri sisältää A-vitamiinia ja ruusunmarjansiemenöljyä. Weleda-tuotevalikoima on todella laaja ja korkealuokkainen, joten tuotteisiin kannattaa tutustua lähemmin.

Toinen upea luonnonmukainen ihonhoitosarja on Melvita, jossa on muun muassa hoitonesteitä, kasvovettä, manteliöljyä ja monia muita luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät muun muassa ruusu- ja akaasianhunajaa. Miesten luonnonkosmetiikkaan kuuluvat muun muassa laadukkaat tuotenimet Lavera ja Rokua. Kaikille perheenjäsenille on tarjolla myös laadukkaita hiustenhoitotuotteita, kuten Sante ja Lavera. Otetaan esimerkiksi Sante Velvet Rose Shampoo, joka sopii erinomaisesti hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistukseen ja hoitoon. Tuotteissa on muun muassa ruusunmarjauutetta, ruusu-uutetta ja vehnänalkiouutetta sekä biohajoavia kasvitensidejä.

Luonnonkosmetiikan valintaan on monia syitä

  • Luonnonkosmetiikka on miellyttävää, hellävaraista ja tehokasta.
  • Luonnonkosmetiikka on turvallista, joten iholle, eli elävälle organismille ei milloinkaan tule allergioita, iho-ongelmia eikä yliherkkyyksiä luonnonkosmetiikkaa käyttämällä.
  • Luonnonkosmetiikka ei aiheuta minkäänlaista riippuvuutta tuotteiden käyttäjälle, vaan esimerkiksi tuoksuja voi vaihdella aina tunnelman ja tilanteiden mukaan. Tiesitkö, että myös hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteita on mukava vaihdella aika ajoin, sillä valikoimaa todella riittää. Luonnonkosmetiikka säilyttää ihon luonnollisena ja pitää siitä hyvää huolta. Iho ei milloinkaan laiskistu, vaan pysyy terveenä kiinteänä ja kosteana pitkään. Luonnonkosmetiikka sopii kaiken ikäisille perheenjäsenille, kuten myös lapsille ja erilaisiin elämäntilanteisiin vaikkapa odottaville äideille. Luonnonkosmetiikka on ilmastoystävällinen valinta, joka ei sisällä mitään luontoa tai maaperää vahingoittavia raaka-aineita. Luonnonkosmetiikkaa voi käyttää aina turvallisin mielin.