Luonnonläheinen, viihtyisä ja historiallinen Turku kutsuu viihtymään ja samalla hemmottelemaan itseään luonnonkosmetiikan parissa. Mukava miniloma tai vaikkapa pidempikin ajanvietto merellisessä Turussa on varmasti hyvä ajatus. Tutustutaan tällä kertaa aitoon luonnonkosmetiikkaan ja myymälöihin, jotka Turussa tuota ihanaa kosmetiikkaa tarjoavat. Luonnonkosmetiikassa parasta ovat laadukkuus, aitous ja puhtaus.

Luonnonkosmetiikka on aina laadukasta, huolella testattua ja luonnonmukaista. Turussa luonnonmukaista kosmetiikkaa voi hankkia sekä suoraan luonnonkosmetiikkaan erikoistuneista myymälöistä että myös verkkokaupasta.

Luonnonkosmetiikan verkkokaupat ja myymälät Turussa

  • Biodelly

Biodelly on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut turkulainen verkkokauppa, joka perustettiin jo vuonna 2009. Verkkokaupalla on siis verrattain pitkä kokemus laadukkaasta asiakaspalvelusta. Biodelly-myymälä sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 10, 20100 Turku. Myymälässä on tarjolla muun muassa luonnonmukainen mineraalisarja Lily Loloa, edullinen Avril-kosmetiikkasarja ja erittäin suosittua Lovely Day -kosmetiikkaa sekä ihon- ja vartalonhoitoon käytettäviä, luionnonmukaisia tuotteita. Verkkokaupan kattava valikoima löytyy osoitteesta biodelly.fi.

  • Greenlips Beauty

Greenlips Beauty -myymälä edustaa ”luonnonmukaista, vihreää kauneutta.” Liikkeessä asioiva huomaa helposti, että samassa tilassa saa myös kosmetologin, ekokampaajan ja meikkaajan suorittamia palveluita. Yrityksen kaikki vegaaniset tuotteet on lisäksi merkitty selkeällä V-tarralla. Luonnonkosmetiikkaa liikkeestä löytyy joka lähtöön, kuten The OHM -tuoksut, suosituista mineraalimeikeistä Uoga Uoga- ja Barefaced Beauty -tuotteet sekä hiustenhoitoon erikoistuneet Rahua- ja Less is More -tuotesarjat. Greenlips-kauppa palvelee osoitteessa Kalevantie 8 Turku ja verkkokauppa puolestaan löytyy osoitteesta https://greenlipsbeauty.com

  • Soul Sisters Beauty Shop

Soul Sisters Beauty Shop Turussa on luonnonkosmetiikan erikoismyymälä, joka sijaitsee osoitteessa Brahenkatu 9 a 1 krs,, 20100 Turku. Kestävät, näyttävät rakennekynnet ovat varmasti jokaisen naisen unelma. Toteuta siis unelmasi Soul Sisters Beauty Shop -myymälässä Turussa. Varaamalla ajan kynsimuotoilijalta, voit valita joko luonnollisen kevyen kestolakkauksen tai upeat, vahvistetut rakennekynnet geeli- tai akryylitekniikalla.

Liikkeessä on tarjolla myrkyttömiä Treat Collection -kynsilakkoja. Soul Sisters Beauty Shop tarjoaa myös ripsienpidennyksiä ja volyymiripsienpidennyksiä, kulmien muotoilua sekä Lash Botox ja Lash Lifting -hoitoja. Käytössä ovat seuraavat meikkisarjat, kuten Lily Lolo Minerals-, RMS Beauty-, Kjaer Weis -meikit ja suositut Uoga Uoga -mineraalimeikit. Luonnonkosmetiikan ystäville ja esimerkiksi vegaaneille Soul Sisters Beauty Shop -myymälän valikoima on aivan täydellinen.