Henkilökohtainen luonnonmukainen ihon- ja kauneudenhoito koskettaa meitä jokaista. Mitä luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon itse asiassa kuuluu? Tiesitkö, että luonnonmukainen kauneudenhoito on kokonaisvaltaista, jonka avulla voidaan arvostaa koko luomakuntaa, ihmistä, eläintä ja luontoa. Henkilökohtaisessa ihon-, hiusten- ja hampaidenhoidossa sekä ehostamisessa pitää aina ottaa huomioon käytettävät kosmetiikkatuotteet, niiden valmistajat ja brändit. Maailmalla koko ajan kiihtyvä ilmastonmuutos saa ihmisen ajattelemaan luontoa ja tekemään henkilökohtaisia tärkeitä valintoja, joilla ilmastonmuutosta voidaan estää. Nykyään kaikkialla Suomessa ja erityisesti Turussa on loistavat mahdollisuudet valita henkilökohtaiset ihonhoitotuotteet luonnonmukaisen kosmetiikan tuotteista.

Puhdasta kauneutta luonnon ehdoin

Kauneushoitola Soul Sisters Turussa on laadukas ja ylellisen ihana hemmottelupaikka, johon kannattaa tutustua lähemmin. Soul Sisters Turku tarjoaa aina tarkkaan testattuja hoitoja ja kauneudenhoitotuotteita. Jokainen henkilökuntaan kuuluva osaa kertoa tuotteista kaiken olennaisen, sillä kauneudenhoitoalan ammattilaiset ovat itse kokeilleet käytännössä kaikkia tarjoamiaan tuotteita ja hoitoja. Liikkeestä saa paitsi monia kauneudenhoitopalveluita, myös erilaisia tuotteita ihon- ja kauneudenhoitoon. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua lähemmin.

Terveyskauppa Ruohonjuuri Turussa palvelee aivan kaupungin keskustassa Eerikinkadulla, eli niin sanotussa Hansakorttelissa. Käytännössä liikkeen koko henkilökunta tuotevastaavineen, myymäläpäälliköineen ja asiakaspalvelijoineen palvelevat asiakasta hänen etsiessään tuotteita henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon. Hiusten pesu-, hoito- ja muotoilutuotteissa on tarjolla runsaasti valikoimaa, kuten myös laadukkaissa ihonhoitotuotteissa pesu-ja puhdistusaineineen, voiteineen, kuorintoineen, öljyineen ja naamioineen, eli kaikkea löytyy joka lähtöön.

Tuotteissa valinnanvaraa riittää, joten henkilökohtainen kauneudenhoito on nykyään todella helppoa, edullista ja mukavaa. Kauneudenhoitotuotteita tilatakseen ei aina tarvitse edes lähteä paikan päälle myymälään, vaan voit tilata ostokset kätevästi verkkokaupasta. Ruohonjuuri Turku, Biodelly Turku ja Greenlips Beauty Turku palvelevat myös verkossa.

Greenlips Beauty Turussa on turkulaisten ja kaikkien paikan päälle tulevien turistien ”oma palveleva olohuone”. Greenlips Beauty hemmottelee asiakkaitaan ekokampaamon, kauneushoitolan ja meikkistudion avulla. Asiakas voi tehdä myös verkossa kätevän nettiajanvarauksen.

Lopuksi, luonnonmukainen kosmetiikka ei milloinkaan sisällä:

  • väri- tai säilöntäaineita
  • vaahtoavia pesutensidejä
  • mineraaliöljyjä tai silikoneja
  • synteettisiä hajusteita

Luonnonmukaisen kosmetiikan antamat tulokset ovat kaikkialla maailmassa todella hyviä – miksi et siis sinäkin kokeilisi? Luonnonmukaista kosmetiikkaa voi hankkia verkkokaupoista, kauneushoitoloista, tavarataloista ja luontaistuotekaupoista. Ja sitten vain tutustumaan lähemmin.